HTML

bazsy7

Ez a blog rólam szól, gondolatokról, helyzetekről, és bármiről, ami eszembe jut.

Friss topikok

  • bazsy7: Erre is meg van a megoldás: be kell dörzsölni egy nagyon kevés olajjal. A gyurma beszívja és vissz... (2011.07.11. 16:54) Süthető gyurma vol. 2
  • bazsy7: @Hevel: Szia! Köszi, igyekszem. Majd a hónap végén jelentkezünk be. A versenyen szeretnék részt ve... (2011.06.14. 10:10) Dohányozni vagy nem dohányozni?

Linkblog

2011.06.08. 16:42 bazsy7

Munkahelyi étkeztetés

Mindennapos téma a munkahelyen: mit együnk és hol?

A válasz nem egyszerű. Sok lehetőségünk van: rendelhetünk egy csomó ételt egész hétre (Teletál, Interfood, Vegafutár, még Norbi update menüt is), minden nap más házhozszállítótól(pizzériák, gyorséttermek), ha van a közelben, akkor kimehetünk "junkfood"-olni. És bizony a legtöbb helyen ott vannak a munkahelyi étkeztetés gyöngyszemei, az általában az épület aljában lévő éttermek és büfék.

Ahol én dolgozom, ott sajnos elég korlátozottak a lehetőségek, ha nem akarok rendelni. Egészen konkréten 2 étterem van a környéken, egy az épület aljában, a másik pedig egy saroknyira. Mindkét hely eleget tesz a szakmai előírásoknak (étel-italválaszték, menü, stb.), de ennél többet nem is lehet várni tőlük?

Épp múlt héten voltam a sarki kajáldában. Menü 680-ért a következő: malacleves csészében, rántott hal petrezselymes kruplival. Fél 1-kor már nem volt menü, de volt külön minden ételből. A hal köret nélkül, menün kívül 615. Ezt mégis hogy??? Arról nem is beszélve, hogy eltekintve az alap kényelmetlenségektől (sor, meleg, nincs ülőhely, stb.) még az étel sem az igazi. Mindennek olyan egyforma íze van...

Az épület aljában lévő kajálda és büfé hasonló paraméterekkel rendelkezik, leszámítva azt, hogy itt nagyobb a terasz rész. Bár ebben az esetben, mert enni kell, nem is annyira a külcsíny, mint a belbecs számít. Az ételek még drágábbak, mint az előzőnél, viszont annyira nem is ízetlenek, mivel időnként sikerül meglódítani a vegetát elég rendesen. Hozzáteszem, kipróbáltam a helyeket és a kajarendelés mellett döntöttem. Így már pénteken tudom előre, mit eszem jövő héten, nem ér meglepetés, és kijövök 1 hétre 3000 Forintból.

Ami viszont igazából aggaszt, az a büfé. Nagyjából 1,5-2-szeres áron dolgozik a boltban beszerezhető termékekkel. Ez még nem is lenne akkora probléma, kimegyek én a boltba, ha kell valami, de kávét ennyire könnyen nem kapok bárhol. Az árak még elfogadhatóak, de a kávé minősége nem. Kértem hosszúkávét hideg tejjel, ami alap esetben minimum langyos kéne legyen, de ez hideg volt. 300 Forintért elvárnám, hogy frissen főzött kávét kapjak. A legújabb nyári csodájuk pedig a frappénak nevezett valami. Biztos mindenki ismeri a jégkása gépet. Na, ők ebben kotyvasztják ezt a rettenetet, amit elcukroznak, és még csak nem is főzött kávéból van, hanem porból. 3dl 400 pénz. Hát milyen messze kell elmenni az ember lányának egy jó kávéért???

Szólj hozzá!

Címkék: kávé kaja munkahely


A bejegyzés trackback címe:

https://bazsy7.blog.hu/api/trackback/id/tr662968198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása